Студени досиета на серийни убийства и разкрития с детектор на лъжата по Crime+Investigation през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2024 по канал Crime+Investigation.

Студени досиета: Убийствата на Рифкин
На 6 и 13 април, събота, 23.00 ч.

Продукцията „Студени досиета: Убийствата на Рифкин“ документира студени случаи на щатската полиция в Ню Йорк - разследването на двете неидентифицирани жертви на серийния убиец  Джоел Рифкин, най-продуктивния сериен убиец в историята на щата Ню Йорк.

Чрез ексклузивен достъп до информация от полицията и няколко непоказвани досега интервюта, камерите проследяват работата разследващите, след като този случай на серийни убийства с 30-годишна давност е подновен от телевизионния продуцент Питър Рийс чрез негова връзка със зловещия Джоел Рифкин. (2x120)

Родителите на Кейси Антъни: Тест с детектор на лъжата
13 април, събота, 21.10 ч.

Повече от десетилетие след като Кейси Антъни беше призната за невинна за убийството на 2-годишната си дъщеря, тя отправи обвинения срещу баща си, че е помогнал да се прикрие смъртта на малката Кейли, чийто труп беше открит в гориста местност близо до дома на майка й и баба й и дядо й в Орландо. В отговор на тези обвинения съпрузите Джордж и Синди Антъни се съгласяват да се подложат на тест с детектор на лъжата пред камера, за да отговорят на въпросите, свързани с участието на Джордж в убийството на внучката му Кейли.

Техните отговори на въпросите на полиграфа в реално време са изложени в документалния филм „Родителите на Кейси Антъни: Тест с детектор на лъжата“ заедно с реакциите на всеки от съпрузите на отговорите на другия и с резултатите от детектора на лъжата.  Старите рани се отварят отново. Дали тестовете с детектора на лъжата най-накрая ще доведат до затваряне на този трагичен случай? (1x120)

Един час за убийство
От 22 април, всяка делнична вечер, 23.00 ч.

Всеки епизод от поредицата "Един час за убийство" проследява едно убийство, като разглежда най-интересните последователни 60 минути от случая. Това може да бъде един час в съда, който води до признаване на вината, ключови моменти от издирването, концентиррани в 60 минути, които водят до залавянто на убиеца, или часът, точно преди убийството да бъде
извършено. Поредицата ще включва възстановки или действителни кадри,
както и интервюта с експерти.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара