Зомби апокалипсис в "Живите мъртви: Дарил Диксън" по AMC от 8 април

Популярен спин оф от Вселената на „Живите мъртви“ могат да очакват по AMC през април феновете на един от най-продължителните сериали за зомбита. Премиерата на „Живите мъртви: Дарил Диксън“ по AMC в България е на 8 април в 23.00 ч. Нов епизод ще се излъчва всеки понеделник в същия час. 

Действието в „Живите мъртви: Дарил Диксън“ се развива след събитията в основния сериал и проследява борбата със зомбита на Дарил Диксън  – героя на актьора Норман Рийдъс.  Дарил Диксън се озовава във Франция, превърнала се в огнище на зомби апокалипсис, и се опитва да разбере как е попаднал там и защо. Намирайки се далеч от дома, героят се сблъсква със стари демони и среща нови врагове, докато се опитва да защити любопитно момче, чийто произход се е превърнал в легенда и във фокусна точка на различни фракции във Франция.  Ще видим героя да се разхожда по постапокалиптичните улици на Париж, както и в Марсилия и Мон Сен Мишел… Бродейки из Франция в търсене на пътя към дома, той открива една разбита, но устойчива страна. Връзките, които създава по пътя си обаче, и враговете, които среща, усложняват плановете му да си тръгне с всеки изминал ден все повече и повече...

Освен Норман Рийдъс в главната роля, в сериала ще видим още Клеманс Поези, Луи Пуеш Скиглиуци, Мелиса Макбрайд, Ан Шарие, Адам Нагайтис, и др.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара