Епични пътешествия и сурови предизвикателства по Extreme Channel през април

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през април 2024 по Extreme.

Boondock Nation
От 3 до 15 април, всеки делничен ден, 19.00 и 00.00 ч.

Номинираният за награда "Еми" телевизионен сериал „Boondock Nation“ проследява трима виртуози с моторни шейни по време на техните пътувания из Съединените щати и Канада. Бундокингът е зареждащ се с адреналин спорт, който изисква състезателите с моторни шейни да коригират стиловете си на каране в движение, за да преодоляватт екстремни климатични условия. Присъединете се към момчетата, докато те изследват зимните пустини в САЩ и Канада на своите моторни шейни, и станете свидетели на красиво и екстремно шоу.

Dirty South Bounders
От 16 до 22 април, всеки делничен ден, 19.00 и 00.00 ч.

Вълнуващ и зареждащ с енергия, „Dirty South Bounders“ е телевизионен сериал за приключенците, които се осмеляват да се изправят срещу суровото предизвикателство да покорят пътеките на Апалачите. Всяка година хора от всички сфери на живота се отправят на епично пътешествие, което обхваща над 2000 мили и прекосява 14 щата по протежение на прочутата планина в източната част на Северна Америка.

Survey of Open Space
От 16 до 22 април, всеки делничен ден, 19.30 и 00.30 ч. 

Отчасти документален филм за пътуване и отчасти за медитация сред природата, „Survey of Open Space“ е красив сериал, който проследява двама колоездачи, докато пътуват из САЩ в търсене на последните диви места в света. Шоуто представя истината за това какви диви места са останали и кои са изчезващите такива в хода на човешкия прогрес. Ще видите спиращи дъха кадри, които ще ви накарат да искате да обуете собствените си туристически обувки и да поемете на път, за да изследвате света.

Travel Geek
От 23 до 30 април, всеки делничен ден, 19.00 и 00.00 ч. 

Водени от легендарния изследовател и учен Сайл О'Донъл, екскурзиите на „Travel Geek“ са повече от посещение на една страна. Естетизирайки културното изживяване, те изследват кулинарното разнообразие, навлизат стремглаво в историята и изследват невероятната география, уникална за всяко място. С необузданата си откровеност и усет за приключение професор О'Донъл превежда публиката през автентичното изживяване да посетиш една страна така, че да усетиш наистина пулсирането на сърцето й.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара