WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май

Подобрената стрийминг услуга Max ще стартира в първите европейски държави на 21 май, обявиха от Warner Bros. Discovery.

Max обединява съдържанието на HBO Max, завладяващите развлечения от реалния живот на Discovery и всички състезания от световна класа от първокласната абонаментна услуга Eurosport.

Новата услуга обединява за първи път на едно място цялостно зрителско изживяване за всички членове на семейството с премиерни телевизионни предавания, емблематични филми, неповторими спортове и водещо телевизионно съдържание в избрани държави, съобщават от компанията.

На 21 май услугата Max ще бъде достъпна в Централна и Източна Европа, Северна Европа и Иберийския полуостров. По-късно през юни Max ще се появи в Полша и Нидерландия, както и във Франция и Белгия – първите нови пазари, на които WBD стартира стрийминг услуга в последните две години. Така Max ще бъде достъпна в 25 държави в Европа и 65 държави и територии по света, след като вече беше представена в САЩ през май 2023 г. и в Латинска Америка и Карибите по-рано тази година.

Стартирането на Max в Европа е белязано от завръщането с втори сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO „Домът на дракона“, чиято премиера в България ще е на 17 юни. Max обещава да донесе ново стрийминг изживяване в Европа с повече от два пъти по-голямо съдържание от това, което е налично в момента в HBO Max. Това лято стрийминг услугата ще бъде единственото място, където ще може да се гледа на живо всеки момент от Олимпийските игри „Париж 2024“ в 25-те европейски държави, където Max ще бъде достъпен. „Париж 2024” ще бъде включен във всички абонаментни планове, което гарантира, че всички клиенти ще получат пълен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

Опцията с допълнително заплащане „Спорт“ ще предостави на феновете обширно покритие на най-големите международни и европейски спортове, включително всички турнири от Големия шлем по тенис, като Australian Open, Roland-Garros и US Open, трите големи колоездачни обиколки – Giro d'Italia, La Vuelta a España и Tour de France, както и Tour de France Femmes, „24 часа на Льо Ман“ и всички големи състезания за Световната купа и Световното първенство по зимни спортове. Правата за различните спортове варират в различните държави.

Планове

Max ще предлага избор от различни планове, както и опция с допълнително заплащане „Спорт“, която може да бъде добавена към всеки базов план. Пълните подробности за абонаментните планове ще бъдат обявени през следващите седмици и ще варират в зависимост от пазара.

Стандартен план: - Потребителите могат да стриймват съдържание на 2 устройства едновременно. - Съдържанието ще бъде достъпно във Full HD резолюция. - До 30 изтегляния на наличното съдържание за гледане офлайн. - Всичко от „Париж 2024“.

Премиум план: - Осигурява най-доброто потребителско изживяване. - Потребителите могат да стриймват съдържание на до 4 устройства едновременно. - Full HD или 4K резолюция и със звук Dolby Atmos (според наличността). - До 100 изтегляния на наличното съдържание за гледане офлайн (с някои ограничения.). - Всичко от "Париж 2024".

Допълнение „Спорт“: - Допълнение „Спорт“ ще осигури достъп до отразяването на най-добрите спортни събития, сред които тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на живо Eurosport 1 и Eurosport 2 и много други. - Правата за различните спортове варират, спрямо териториите. - Допълнение „Спорт“ може да бъде закупено само като добавка към някой от двата базови плана. - Потребителите могат да гледат спортно съдържание едновременно на 2 устройства (от наличните им потоци по базов план).

Настоящите абонати на HBO Max ще могат да открият новото изживяване в Max, като запазят текущите си профили и историята на гледане. В някои случаи, в зависимост от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще бъде автоматично актуализирано в Max. В други случаи, когато потребителите отворят своето приложение HBO Max, те ще бъдат подканени да изтеглят новото приложение Max, което ще им позволи да започнат да изследват новата платформа само с няколко кликвания.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара