Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в “Кухнята след Ада”

Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen”. Водещ на “Кухнята след Ада” ще бъде победителят от петия сезон на кулинарната надпревара Станислав Иванов. Талантливият сладкар, който се превърна в любимец на зрителите, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от отбора на Златните.

Първи гост в “Кухнята след Ада” ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова. Тя беше една от първите отпаднали жени в риалитито, но остави следа с ярко розовата си коса и специфичната си професия - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще разкаже подробно как е попаднала в тази индустрия, как семейството ѝ приема участието в Hell’s Kitchen и за кога е планирала сватбата с приятелката си в Испания.

Епизодът с Владимира ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube в неделя, 10 март, от 10:00 ч. Следващите епизоди на “Кухнята след Ада” ще се излъчват след епизодите на Hell’s Kitchen. 

Кулинарната надпреварата за 100 000 лева продължава и тази вечер. Гледайте епизода на Hell’s Kitchen от 20:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара