Жените в Hell’s Kitchen загубиха още един от талантливите си готвачи

Поредният изгонен участник от шеф Виктор Ангелов в Hell’s Kitchen е младата сладкарка от Русе Камелия. Тя бе сред основните виновници за новата катастрофа на червения отбор по време на вечерната резервация и се прости както с куртката си, така и с шанса да се състезава за голямата награда от 100 000 лв.

Отборното изпитание постави сините и червените в нетипична ситуация. Те трябваше да се състезават по двойки и да разчитат на помощта на партньорите си, за да могат да разберат своите рецепти, носейки шумоизолиращи слушалки. Мъжете се представиха по-добре и грабнаха победата, вземайки реванш за загубата си в битката за спалните по-рано тази седмица.

Добрата работа на отбора на мъжете продължи и по време на вечерната резервация, където те показаха страхотна работа в екип и хъс за победа, въпреки тлеещият конфликт между Чоткин и Димитър. Прогнозата при жените обаче се оказа буреносна и вечерта за тях се превърна в истинско фиаско. Те не успяха да издадат нито една поръчка на своите гости, а младата Камелия, принцесата на Hell’s Kitchen  Лидия и темпераментната Чимидова бяха изгонени от кухнята от своите собствени съотборнички.

Провалът на станция сосове, както и множеството шансове, които Камелия бе получавала до този момент не оставиха на шеф Ангелов друг избор освен да я лиши от куртката ѝ и шанса да продължи своето участие в най-горещото кулинарно риалити в България.  

Борбата в Кухнята на Ада продължава и следващата седмица с нови резервации, нови изпитания и множество нови обрати.
Гледайте премиерните епизоди на Hell’s Kitchen 6 всеки вторник, сряда и четвъртък от 20:00 по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара