Отличникът на Hell’s Kitchen бе изключен от Кухнята на Ада

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се превърна в поредния елиминиран готвач от отбора на Червените в Hell's Kitchen. Въпреки голямата си заявка и впечатляваща биография, той отново се представи неубедително. Кирил бе сред основните виновници за провалената вечерна резервация на Червените дяволи, който си тръгна моменти след първото завоювано "Браво" от шеф Виктор Ангелов. 

Новият мастърклас в Кухнята на Ада даде възможност на Червените да се докоснат до уменията и знанията на шеф Яти, която ги посвети в тайните на индонезийската кухня. Най-добре с ястието се справи собственичката на ресторант Чимидова, която впечатли шеф Ангелов със своята прецизност и вкус, отмъквайки имунитета под носа на темпераментната Никол. С оранжеви куртки останаха новобранците Нинов и Михаела. 

Предизвикателството на Шефа даде възможност на двама от четиримата номинирани да върнат куртките си, но само Георги успя да се справи със задачата на шеф Никола - тартар от лаврак и тиквички по гръцки. По време на вечерната резервация отборът на Сините, воден от топ сладкаря Сарамандов, излезе силно мотивиран и се бори докрай, издавайки всичките си поръчки. В червената кухня нещата се развиха по познатия до момента сценарий, изпълнен с грешки и липса на комуникация, а нови конфликти между Михаела и Симона допринесоха за провала. Продължаващото колебливо представяне на Кирил пък принуди шеф Ангелов да се прости с още един готвач в червено. 

В утрешния епизод кандидатите за титлата “Най-добър готвач на България” ще се изправят пред първата по рода си кулинарна матура, както и една изключително отговорна резервация за националните герои от българския олимпийски отбор по лингвистика. 
Не пропускайте Hell's Kitchen 6 в четвъртък, 28 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара