Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

ГДБОП блокира 12 сайта

Г ДБОП блокира 12 сайта. Служители на дирекция „Киберпрестъпност“ проведоха операция за предотвратяване на незаконно използване ...

ГДБОП блокира 12 сайта. Служители на дирекция „Киберпрестъпност“ проведоха операция за предотвратяване на незаконно използване на музика като обект на авторското и сродни на него права. Действията са реализирани вчера под наблюдението на Софийската районна прокуратура.

ГДБОП блокира 12 сайта

В хода на спецакцията киберполицаите установили собственика на 12 сайта, които изградил и подържал, за да предлага на потребителите им достъп до популярна музика в различни страни, като осигурявал възможност за свалянето им в mp3 формат.

Операцията е проведена в координация с Европол.

Бум на киберпрестъпленията за последните месеци отчитат от ГДБОП, припомня HristovHQ. Най-честите измами са свързани с източване на значителни финансови средства чрез подмяна на айбани, фалшиви инивестиционни платформи и съмнителни сайтове за покупка на нови автомобили.

Изночник: МВР

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!