Посланикът на Израел за ескалацията на напрежението с Иран – тази събота в „Брюксел 1“

Посланикът на Израел Н. Пр. Йоси Леви Сфари ще коментира и операцията в Газа - тази събота от 17:00 часа по Bulgaria ON AIR

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран и Израел ще направи посланикът на Израел -  Н. Пр. Йоси Леви Сфари в „Брюксел 1“ тази събота, 20 април, от 17:00 часа по Bulgaria ON AIR. Той ще бъде гост в студиото на Милена Милотинова, за да отговори на най-важните въпроси, които касаят обществеността, и да даде подробности около удара над Иран и атаката с дронове срещу Израел.

Специално за зрителите на „Брюксел 1“ посланикът ще говори за причините за ескалацията на напрежението между Иран и Израел. Освен последните действия в създалата се конфликтна ситуация между двете държави, в студиото на „Брюксел 1“ Сфари ще коментира какво е развитието на военната операция в Газа.

Колко са загубите на България от неприемането ни в Шенген и по суша? Отговорът на въпроса зрителите ще научат от Николай Рашков - член на експертната група по транспорт в ЕК.

Защо Клуб "Иван Михайлов" в Битоля призова македонските българи да бойкотират изборите в РСМ – по темата пред Милена Милотинова ще говори секретарят на клуба Благой Шаторов.

Гледайте тази събота, 20 април, от 17:00 часа в предаването „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара