Великден започва по-рано с много смях и български златни комедии по Bulgaria ON AIR

„Ганьо Балкански се завърна от Европа“, Английският съсед“ и „Хъшове“ излизат на малкия екран отново за зрителите

Празничното настроение по Bulgaria ON AIR тази година започва по-рано! В навечерието на Великден, от 30 април до 3 май, Bulgaria ON AIR ще зарадва своите зрители с нови три забележителни български поредици, които ще предложат много смях, емоции и настроение на зрителите. На 30 април от 19:30 часа ще се излъчи премиерата на „Ганьо Балкански се завърна от Европа“, а веднага след него от 20:00 часа смехът ще продължи с комедийната поредица „Английският съсед“ . За финал в дните преди Великден – от 30 април до 3 май, от 21:45 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да се насладят на емблематичната тв адаптация на „Немили недраги“ – великото произведение „Хъшове“. 

В рамките на 4 дни Bulgaria ON AIR ще излъчи 4-серийните продукции, за да предложи още повече положителни емоции и много позитивно настроение на аудиторията си благодарение на българското златно кино. И трите заглавия представят разноцветния характер и нрав на българите, трудния път на България към модерността и родолюбието на народ, борещ се за освобождение и независимост. Сценарият на „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ е вдъхновение от фейлетоните на Алеко Константинов с главно действащо лице Бай Ганьо, а 7 години по-късно „Английският съсед“ бива направен по едноименната книга на Михаил Вешим, за която той получава идеята на море в Камчия.

Не пропускайте да си припомните безупречната актьорска игра на големите и останали в историята на българското кино артисти, някои от които вече не сред нас – от 30 април в „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ от 19:30, „Английският съсед“ от 20:00 и „Хъшове“ от 21:45 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара