„Бригада Нов дом“ вдъхва нов живот в дома на самотна майка и нейния син – в събота от 20:00 ч. по bTV

Популярен ютубърът ще изненада 12-годишното момче 

„Бригада Нов дом“ ще вдъхне кураж и сили на една смела майка и нейния син тази събота (6 март) от 20:00 ч. по bTV. В новия епизод Мария Силвестър ще посрещне майсторите в кемпера, където ще ги запознае с тежката история на Даниела и 12-годишния й син Александър. 

Двамата живеят в 70-годишното жилище на нейните баба и дядо, което тя купува с кредит. Скоро след това фирмата, в която работи, фалира и тя остава без работа. И точно в този тежък момент жената разбира, че е бременна, което е истинско чудо за нея, предвид здравословните проблеми, които има. От момента, в който Александър се ражда,  двамата са неразделни, а той е единствената й упора в живота.  

„Видях е една силна майка с едно силно момче, стиснати в един юмрук и се мъчат да оцелеят.“, ще сподели Калин Евтимов в епизода, а момчетата от бригадата ще се трогна до сълзи щом се срещнат с историята на семейството.

Ремонтът отново ще се окаже по-сложен, от колкото майсторите предполагат, но амбицията да подарят нов живот за Даниела и Александър ще мотивира целия екип на предаването да даде най-доброто от себе си, за да се случи и невъзможното. 

Калин пък ще почувства малкия Александър особено близък и ще му направи поредица запомнящи се изненади. Една от тях ще е среща с ютубъра Михаил Петров, който ще научи момчета на основни умения по риболов – нещо, с което Александър мечтае да се занимава.

 „Цял живот ще благодаря на бригадата и на Мария за това, което направиха за нас“, ще сподели Даниела на финала на епизода, след като види изцяло реновирания си дом.

Гледайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара