Брокери прогонват зли сили от нежелани „Свръхестествени имоти“ в премиерен сериал от 9 април по bTV Action

Екипът на Люк Роман ще се изправя срещу призраци, демони и полтъргайсти всяка делнична вечер от 20:00 ч.

От 9 април (вторник) зрителите на bTV Action ще се впуснат надълбоко в необятния свят на паранормалното с епизодите на премиерния сериал „Свръхестествени имоти“ („SurrealEstate“). Хитовата канадска поредица с участието на звездата от „Шитс Крийк“ Тим Роузън ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъде достъпна и онлайн на VOYO.

„Свръхестествени имоти“ проследява ежедневието на Люк Роман (Тим Роузън) – брокер на недвижими имоти с необикновен талант. Агенцията, която той ръководи, се занимава с реализацията на най-трудните за продажба жилища – тези, в които вече са се настанили нежелани гости – демонични същества. Люк и задружният му екип ежедневно се изправят пред вълнуващи и стряскащи паранормални предизвикателства, докато подготвят „обладаните“ домове за спокойното и безопасно настаняване на бъдещите им собственици.

Загадките, които разрешават, непрестанно ги срещат със зли духове, демони, полтъргайсти и други зловещи създания, които далеч не са плод единствено на фантазията. Докато се бори с тях, пред Люк стои и предизвикателството да разкрие какво се крие зад внезапното изчезване на баща му – бившия собственик на агенцията. Рамо до рамо до него е очарователната му партньорка Сюзън Айрлънд (Сара Леви), която също е с безпогрешен нюх към паранормалното.

„Свръхестествени имоти“ е един от най-популярните канадски сериали за последното десетилетие. До момента са реализирани два супер успешни сезона, с които bTV Action ще зарадва българските зрители един след друг, като в момента тече подготовката по заснемането на най-новия трети.

Не пропускайте премиерния сериал „Свръхестествени имоти“ – от 9 април, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Action и онлайн на VOYO!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара