Този петък в „Аз обичам България“ положението е „майко мила“ с участието на Катето Евро и Марта Вачкова - от 20:00 ч. по bTV

Chef Таралежков и Михаела Филева се разписват отлично в един от най-веселите епизоди на играта досега  

В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, с участието на великолепните Катето Евро и Chef Александър Таралежков от „MasterChef“, които влизат в отбор КАДИЕВ, и очарователните Марта Вачкова и Михаела Филева, които са в отбора на КЕДЪРА. Много смешни и забавни моменти ще се редуват с любопитни и интересни факти за родината, а играта „Героите сред нас“ ще накара всички в студиото и пред екраните да се гордеят, че са българи. 

Наградата в епизода по традиция ще е типично родна – чудна колекция вкусни български компоти, а кой отбор ще се „домогне със зъби и нокти“ до нея – ще стане ясно в петък вечер.

След като Сашо Кадиев не пропуска случай и почти във всеки епизод включва някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, ето че най-накрая самата тя ще „връхлети“ на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор. А за да е пълно щастието и да не е тя единственият „отличник“ в играта „Кутия на времето“, в противниковия отбор ще блесне и комедийната хала Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще „плуват в свои води“ в играта с кутиите и без никакви задръжки буквално ще си „задържат“ предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „трофеите“, всяка от тях ще сподели и по някоя интересна история, свързана с предмета и с отминалите времена.

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще провокира всеки от играчите да сподели на какво животно се оприличава, преди да ги „хвърли“ в следващото сериозно музикално предизвикателство с животински елемент. А защо Кадиев ще се обърне срещу майка си с репликата „Аз ви казах да не я взимате!“ – зрителите ще разберат съвсем скоро в ефира на bTV.

Освен гласовита и красива, Михаела Филева ще се окаже и особено талантлива художничка, но дали късметът ще е на нейна страна в петък вечерта – ще си проличи в едно от завъртанията на „Kолелото на съдбата“.

„Колко са ни умни капитаните!“, ще възкликне Алекс Сърчаджиева след една от игрите, а Марта Вачкова ще „похвали“ съотборничката си с думите: „Толкова си хубава, че хич не трябва да не ти пука!“.
Колко може да се озлоби човек заради един компот и в ръцете на кой отбор ще попадне на финала той – гледайте в „Аз обичам България“, в петък от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара