Кулинарният мениджър Георги напусна Hell’s Kitchen

Мениджърът на ресторанти Георги Божков от Варна се сбогува с мечтата за победа в най-горещото кулинарно риалити Hell’s Kitchen. Той получи шанс да води Сините по време на вечерната резервация, но лавина от грешки доведе до нов крах в техния лагер, нито една издадена поръчка и поредна куртка на стената на плача в Кухнята на Ада.

Денят за възпитаниците на шеф Виктор Ангелов започна с първата битка на десертите този сезон. Всеки от тях трябваше да вплете своя почерк в десерт, който е изтеглил предварително. Това бе и първият двубой на харизматичния Чоткин срещу бившите му съотборници. По-добре със задачата се справиха Сините, като интерпретацията на класически тулумбички на младия Станислав изпъкна сред останалите десерти. Въпреки това Чоткин получи редица похвали за изпълнението си и остави страхотни впечатления у своите нови колеги.

Предизвикателството на Шефа даде възможност на състезателите да приготви авторски амюз буш, който шеф Ангелов да оцени на сляпо. Най-добрите предложения дойдоха от хоби готвачката Царина и кулинарния мениджър Георги. Освен похвалите, те получиха и възможността да водят кухните на своите отбори по време на вечерната резервация. 

Вечерта за Червените беше повече от перфектна. Новото попълнение в лицето на Чоткин и лидерските умения на Царина спомогнаха за добра организация, качествена комуникация и пълен набор от издадени поръчки. В същото време грешките в синята кухня продължаваха да изникват от всички страни, станции и готвачи. Напрежението при Георги оказа влияние и той трябваше да предаде лидерското място на амбициозния Славейко. Той обаче също не съумя да въдвори ред при Сините, оставяйки гладни всички техни гости за пореден път. Това коства още една куртка за отбора в разгара на състезанието.

Не пропускайте Hell’s Kitchen 6 и следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA за още много обрати, забавление, вкусни ястия и драматични моменти.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара