Македонци ще пристигнат в „Съни бийч“ с тайна мисия – тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Дарина най-после ще признае за бременността, която не спира да я побърква с всеки изминал ден

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази неделя (21 април) от 20:00 ч. по bTV. Бащата на Ивон и Дарина - Димитър (Георги Кадурин) веднага ще разпознае един от тях от военните учения преди години и ще заподозре тримата туристи в шпионаж.

Майката на Марти е разрешила семейните си проблеми и с бойна стъпка и нормалното за нея злобно състояние, ще дойде в хотела, за да вземе сина си от Гомес (Бойко Кръстанов). Междувременно старите приятели Певеца (Стоян Дойчев) и Италианеца (Петър Антонов) ще си поговорят за живота и за заниманията си през последните години. Певеца ще убеди Италианеца да се отърве от всеки спомен за несподелената любов към Райна като продаде хотела. Гомес пък ще се възползва от връзките си с депутата Ставрев, за да организира повторно посещение на оценителката Кирова.

Вечната комбина Димитър и Ростислав (Владислав Карамфилов - Въргала) ще се опита да разгадае тайния план на македонците, но докато разберат какво се случва, в музея в Съни бийч ще бъде компрометиран портрета на Владимир Димитров – Майстора. 

Дарина (Лидия Инджова) най-после ще признае на Младен (Иво Аръков), че е бременна, но не е сигурна дали иска да има бебе. Това ще се превърне в повод за напрежение между двамата, а Младен ще остане съкрушен. 

Гледайте новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (21.04) от 20:00 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара