Овните да не се занимават с нови неща в сряда

Хороскоп за 17 април: Овните да не се занимават с нови неща, а какво очаква останалите зодии в сряда, прочетете:

 

Овен
Този ден е благоприятен за развитието на вашата кариера. Напълно може да разчитате на успехи в започнатите ангажименти. Не бива да се занимавате с нови неща.

Телец
Днес отношенията ви с околните са подложени на изпитание. Бъдете внимателни при работа с документи. Съществува опасност от грешки и загуби. Приемайте случващото се днес без емоции.

Близнаци
Противоречив ден, който налага преосмисляне на целите. Имате определени постижения. Особено в областта на науката и изкуството. Може да се върнете към корените на вашето битие.

Рак
Този ден е белязан с хармония, покровителството на висшите сили и справедливостта. Използвайте вашето обаяние в свой интерес. Вероятно днес ви се налага да решите множество проблеми в едно и също време.

Лъв
Денят обещава да бъде активен. Може да се наложи да забравите за почивка. В службата нещата се подреждат добре. Възможно е да се увеличат доходите ви.

Дева
Противоречив ден, изискващ решителни действия, упорство в постигането на целите и преодоляването на препятствията. Поради възможни неуспешни стъпки. Трябва да отложите определени неща за в бъдеще.

Везни
Потребността ви от признание ви създава проблеми с околните. Постарайте се да избягвате резките изрази. Те подронват авторитета ви. Звездите ви предупреждават за неочаквани препятствия.

Скорпион
Противоречив ден, който изисква от вас да осмислите бъдещето си. Не възприемайте нещата емоционално. Продължават сложните тенденции от минал период, които не можете да преодолеете.

Стрелец
Днес се налага да продължите да се приспособявате и да доказвате своите възможности. Проявете изпълнителност и творчески подход в работата си. Опитвайте се да контактувате без нерви с околните.

Козирог
Ден, изискващ решителни действия в съчетание с бдителност. През първата половина на деня, поради неочаквани обстоятелства ви се налага да промените плановете си.

Водолей
Противоречив ден, през който се налага да осмислите поставените пред вас цели и постигнатото до днес. Днес приемайте стоически трудностите, въпреки че те отнемат много време и нерви.

Риби
Конфликти или недоразумения ви преследват през цялото време. Част от тях са предизвикани от вашите големи амбиции. Отношенията ви с колегите могат да се усложнят. Поради завист или несбъднати очаквания.

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара