Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още един от своите след загуба срещу Сините. Това е музикантът и актьор Костадин Георгиев - Коцето Калки. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния хоби готвач заради слабото му представяне при приготвянето на  “Кордон бльо” с пилешко филе. Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи пък се спаси от елиминация и получи втори шанс. 

Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици. Въпреки това в отбора започна да се появява напрежение и все по-голямо разединение. В центъра на зародилия се конфликт бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами е на път да постави началото на истинска война при Златните.

Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Това изпрати синия отбор в луксозната спалня за седмица и ще даде нови сили на участниците за предстоящата вечерна резервация.
Коцето Калки е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където коментира своето участие в Hell’s Kitchen. Той разказа защо е спрял да яде месо след травмиращ инцидент, кой е най-добрият готвач от Златните и как командосът Пеньо Гатевски - Гатьо мотивира съотборниците си. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още един участник ще напусне Кухнята на Ада след утрешната вечерна резервация. Кой ще се раздели с мечтата за голямата награда от 100 000 лева?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 17 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара