Денят започва със слънце, но идва дъжд

Днес денят започва със слънце, но от обяд идва дъжд. Все пак на 12 април, петък, ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 24° и 29°, в София – около 25°.

В планините

ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 17°, на 2000 m – около 9°.

По Черноморието

ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 23°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, през деня слабо ще се понижи.

Прогноза за фини прахови частици

Не се очакват високи стойности!

Пътна информация

Не се очакват проблеми.

Времето на Балканите

Атмосферата на Балканите ще се стабилизира. Очакваме и повече слънчеви часове. Температурите ще се повишат.

Източник – НИМХ, Meteo Balkans

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара