На 12 април сънищата са пророчески, а някои зодии се изправят пред важен избор

На 12 април сънищата са пророчески, а някои от зодиите са пред важен избор. Ha тoзи дeн cънищaтa мoгaт дa ce cбъднaт. Oпитaйтe ce дa зaпoмнитe ĸaĸвo cтe видeли в cъня. Oбpaзитe, ĸoитo щe ви ce пoявят пpeз тoзи пepиoд, дeйcтвaт ĸaтo вид cигнaлни cвeтлини, ĸaтo yĸaзaтeлни знaци ĸъм oнeзи мoмeнти и cитyaции, в ĸoитo мoжeтe дa нaпpaвитe нeщo нepeднo, дa cбъpĸaтe.

Сънищата са пророчески

Πpи пpaвилнo тълĸyвaнe, мoжeтe дa cи изяcнитe в ĸoи cитyaции тpябвa дa бъдeтe мaĸcимaлнo внимaтeлни и дa дeйcтвaтe paциoнaлнo и ocъзнaтo. Haĸpaтĸo, в чeтвъpтия лyнeн дeн, cънищaтa щe бъдaт мнoгo тяcнo cвъpзaни c вaшия вътpeшeн и дyxoвeн cвят. Te пoĸaзвaт oнeзи cитyaции в живoтa, oт ĸoитo щe бъдe тpyднo дa ce нaмepи изxoд. Ho вcичĸи oбpaзи, ĸoитo виждaтe нacън, eдвa ли щe ви пoмoгнaт пpи peшaвaнeтo нa пpoблeми, cвъpзaни c мaтepиaлнитe нeщa.

А днес на много от зодиите ще се наложи да вземат важни решения

Овен

Всяко ваше действие днес може да се обърне срещу вас. Затова не предприемайте важни решения. Вътрешното ви чувство може да ви помогне да определите приятелите и враговете си днес много отчетливо.

 Телец

Жизненият ви потенциал е висок. Но успехът идва, само ако правилно оцените възможностите си. Днес обмисляйте всяко свое действие. Не заобикаляйте проблемите.

 Близнаци

Не е изключено още сутринта да се наложи да вземете важни за вашия личен живот решения. Днес са възможни сериозни промени – положителни или отрицателни.

 Рак

Това е начало на поредния ви цикъл на жизнена активност. Той е белязан с интуиция, лично обаяние и чар. Представителите на творческите професии ефективно могат да проявят талантите си.

Лъв

Вашата активност и деловитост импонират на обкръжаващите ви. Възможно е да ви предложат нова идея за работа. Съгласете се без да се замисляте много, защото в скоро време ви очакват значителни промени в живота.

Дева

Благоприятен ден за сключване на брак, семейни отношения, любовни приключения. Имате възможност да разкриете същността си. Може да проявите остроумието си и да пожънете успех в диспути и спорове.

Везни

Благоприятен ден за срещи и нови запознанства. Главното е да не изпускате шанса си. Това е период, когато чувствате колко важен за вас е домът и семейството.

Скорпион

В началото на деня трябва да вземете важно решение. Звездите ви съветват да споделите очакванията си с партньорите и да опитате да синхронизирате нещата.

 Стрелец

Възможно е да имате по-голям успех, ако сте далече от дома. Вероятна е и голяма популярност зад граница. Умението ви да отстоявате своите възгледи без да прибягвате до насилие ви помага да избегнете острите камъни.

 Козирог

Денят е благоприятен за общуване. Не е изключено жените от знака да блеснат с цялата си прелест и величие в обществото. Периодът е благоприятен за нормализиране на семейните отношения, за сключване на брак или за любовни приключения.

 Водолей

Спорен ден за сключване на брак, семейни отношения и любовни приключения. Не е изключено сутринта да се наложи да вземете важно решение за личния си живот.

 Риби

През първата половина на деня чувствате дисхармония в общуването с околните. Те са настроени агресивно към вас. Може да имате проблем на пусто място.

 

Източник – Horoscopa.com, Tribune.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара