Изненадваща дисквалификация в “Един за друг”

Индивидуалното женско изпитание в “Един за друг” донесе със себе си много адреналин, сълзи, хъс за победа и една изненадваща за всички дисквалификация. Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния съпруг Петър, който бе направил един от най-високите залози за днешната игра.

Задачата пред дамите не беше никак лесна. Те трябваше да влязат в ролята на професионални сапьори, минавайки през пет степени на трудност с разнообразни представители на животинския свят. Всяка следваща кутия съдържаше комбинация от цифри, които сформираха важна дата в живота на отделните двойки и служеха за код, който да освободи техните кавалери от тиктакащата опасност. 

Най-успешно с предизвикателството се справиха двойките на магазинерите Йоана и Румен, инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир, юристите Йордан и Елизабет, брокера Светослав и любимата ми Сияна, органите на реда във Вилата на Любовта Маргарита и Кристиян и забавните перничани Михаела и Венцислав. Играта обаче се оказа твърде голямо предизвикателство за съквартирантките Петя и Дарина, които доброволно се отказаха от участие, а слънчевата Галена изгуби право на участие, заради нарушение на правилата.

Утре в най-романтичното риалити в ефира предстои изпитанието за двойки. Победата за Дарина и Денис е задължителна, а оръжията на любовта отново ще бъдат в сръчните ръце на жените.

Не пропускайте “Един за друг” 5 в неделя, 14 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара