Непосиуем ужас във Враца: Гръмнаха бебе на 18 месеца в главата!

Непосиуем ужас във Враца: Гръмнаха бебе на 18 месеца в главата!

Жесток инцидент с бебе е станал днес следобед край Враца. Драмата се е разиграла по време на детска игра в кв. „Кулата“, където при неустановени още обстоятелства е било простреляно в главата дете на годинка и половина. Огнестрелното оръжие е било в ръцете на 12-годишно момче, съобщи bTV.

Въздушна пушка, с която е стреляно е собственост на дядото на момчето. След случилото веднага е бил подаден сигнал на тел. 112 и пострадалото дете е било транспортирано във врачанската болница. Там медиците бързо установили, че раната е несъвместима с живота му и са поискали помощ от София.

Следобед военен хеликоптер кацна в двора на МБАЛ „Христо Ботев“, за да транспортира пострадалото дете в болница „Пирогов“, потвърдиха от болницата.

Преди кацането на хеликоптера врачанската полиция отцепи голям периметър в зоната за кацане. Причината е в множеството събрали се любопитни хора, разказват местните медии.

Стана ясно, че пострадалото дете е първа рожба за семейството от село Галатин. Родителите му са на по 20 години и били на гости на свои близки именно в кв. „Кулата“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Източник: Булнюз

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара