Тръмп заяви, че целият свят се руши заради „идиота президент“ Байдън

Тръмп заяви, че целият свят се руши заради „идиота президент“ Байдън. Целият свят е унищожен поради политиката на „идиота президент на САЩ“ Джо Байдън. Това мнение изрази бившият американски лидер Доналд Тръмп.

„Целият свят експлодира заради този идиот президент. Той е идиот. Той е най-глупавият президент, който сме имали. Той е най-корумпираният и най-некомпетентният. И той е най-лошият президент, който някога сме имали… „Ако съберете 10-те най-лоши президенти в историята, те няма да нанесат щетите, които този човек нанесе на страната ни“, каза Тръмп в интервю с радиоводещия Хю Хюит, публикувано в четвъртък.

Тръмп заяви, че целият свят се руши заради „идиота президент“ Байдън.

„Това, което той направи на границата [с Мексико], позволявайки на вероятно 15 милиона души да влязат в нашата страна до този момент – и много други, които ще дойдат – е просто лудост. Това, което направиха на нашата страна за три години и половина, е невероятно,” добави бившият президент, коментирайки миграционната политика на Байдън.

Тръмп също отбеляза, че ако той беше начело на страната, конфликтите в Украйна и Ивицата Газа никога нямаше да се случат.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Тръмп вече получи необходимия брой делегатски гласове, за да бъде номиниран за кандидат на републиканците за държавен глава. Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си осигури подкрепата на достатъчен брой делегати от Демократическата партия. Така битката очаквано ще се развие между същите кандидати като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.

Източник –The Hugh Hewitt Show/Превод:SafeNews

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара