Задава се хубаво време, топло е, а нещата хич не им вървят на „демократичните сили“, което си е рецепта да изпълзят на протестчета

Задава се хубаво време, топло е, а нещата хич не им вървят на „демократичните сили“, което си е рецепта да изпълзят на протестчета. Това пише в свой коментар Кристиян Шкварек.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Казах ви преди около месец, че се задава хубаво време, топло е, а нещата хич не им вървят на „демократичните сили“, което си е рецепта да изпълзят на протестчета. Мирише ми на биричка след работа и флумастери за плакат.

И ето – в разгара на скандал, който уличава собствената им партия в директна връзка с контрабандата в страната…те са там.

Градинка – пейка – хубаво време – биричка – протестъри

Организирано, разбира се, от съвсем официалните ПР-и на ППДБ като Найо Тицин, господинът с белите кецки.

Виждал съм го това сто пъти. Живял съм го. Участвал съм, включително, още като наивен син, градски младеж в подобни протести срещу Тройната Коалиция. До болка ми е позната цялата схема, цялото сектантство и партиен комсомол, затова вече съм развил и 6-тото чувство кога и как се задават.

Това е психологическият механизъм на една общност да се справя със собствените си комплекси. И на техните партийни лидери да замазват провалите си.

В последвал коментар Шкварек се подиграва на протеста срещу Калин Стоянов:

Дали да отида при протестърите пред МВР, ама с плакат с е тия снимки как двамата им нови „градско-демократични“ идола в борбата с мафията – Бойко Рашков и Живко Коцев, си делкат дебели пачки в компанията на контрабандист и…някакъв пудел.  (пуделът не участва в схемата)

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара