HISTORY Channel на български език за първи път

A+E Networks EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) ще поднови HISTORY Channel България със специална локална емисия. От днес, 9 април, каналът ще излъчва комбинация от оригинално и международно програмно съдържание, със специфични рекламни паузи за местни рекламодатели.

HISTORY Channel България ще бъде изцяло пригоден за българския пазар, като следва динамичния растеж на A+E Networks в ЦИЕ (Централна и Източна Европа). Той ще се излъчва на български и включва топ сериали като „Необикновеното с Дан Акройд”, „Извънземни от древността“ и „Изковани в огъня“.

Изабела Уайли, старши вицепрезидент и генерален мениджър за Централна и Източна Европа в A+E Networks EMEA, отбелязва: „България заема ключова позиция в пазарния пейзаж на A+E Networks EMEA. Българите посвещават средно повече от 5 часа на ден за гледане на телевизия. Затова е очевидно, че тя играе важна роля в живота им. Нещо повече - богатото историческо наследство на България насърчава високото оценяване на истории с реални факти сред местната публика. Уверени сме, че нашите отличителни и завладяващи програми ще затвърдят HISTORY Channel като водещ избор за българските зрители“.

Местният рекламен брокер The Sales House ще се занимава с продажбите на реклама и  рекламни решения за A+E Networks EMEA в България.

Томаш Теодорчик, директор „Съдържание и марки“ за Полша и ЦИЕ, добавя: „Стартирането на рекламно излъчване в българския HISTORY Channel няма за цел само достигане на аудиторията. Става въпрос за стратегическо позициониране на нашата марка, насърчаване на значими отношения и стимулиране на въздействащо ангажиране на зрителите. Искаме да сме още по-достъпни на локално ниво и този нов старт ще бъде отлично продължение на дейността ни в България“.

Нашата страна е част от ЦИЕ региона, който включва 17 държави и се управлява от регионалната централа за ЦИЕ на A+E Networks EMEA във Варшава.


----


За A+E Networks EMEA 
A+E Networks EMEA споделя важни истории навсякъде. Като лидер в развлеченията с реални факти, разполага със завладяващо, награждавано съдържание, чрез което се свързва с милиони зрители в Обединеното кралство, Северните страни, Бенелюкс, Германия, Италия, Испания, Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка. Мрежата притежава портфолио от първокласни марки – The HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, HISTORY2®, BLAZE® и COSMO TV® – които вдъхновяват и вълнуват зрителите с хитови франчайзи („Изковани в огъня“), драми, които трябва да се видят („Викинги“) и оригинални програми („На лов за балтийско злато“ и „Рос Кемп: Търсач на потънали съкровища“). Тези истории са глобални и локални, линейни и дигитални, както и винаги завладяващи. С офиси в Лондон, Рим, Мадрид, Варшава, Мюнхен и Йоханесбург, A+E Networks е една наистина международна компания, която възхвалява различието и многообразието. 

За HISTORY Channel
HISTORY Channel е един от най-известните и ценени международни телевизионни брандове. А днес е още по-актуален от всякога. HISTORY информира и забавлява милиони хора, чрез комбинацията си от всепризнати документални филми и забързани съвременни формати. Това демонстрира, че HISTORY е жив и здрав, като продължава да разказва важни истории за нашето минало. А те могат да обогатят начините, по които мислим за нашето настояще и бъдеще. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара