Кристиян Шкварек: „ПП в българската политика е истинска благословия“

Кристиян Шкварек: „ПП в българската политика е истинска благословия“. Това написа консерваторът в свой коментар във Фейсбук късно снощи. Според него определени представители на партията страдат от лакомия, която ги е накарала да седнат публично в неприемливи скутове и пренапишат конституцията в полза на същите.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

Първо изглеждаше, че за ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане появата на „Продължаваме Промяната“ ще бъде кошмар. Тези, които ще арестуват и чегъртат „мафията“, потопят ИТН и ястребски натирят в миша дупка „копейките“.

После започна да изглежда, че появата им е услуга. Тези, които ще впрегнат цялата си „демократична“ и външна легитимация в изпирането на старите партии и изкарването им от изолация.
А сега, сега вече изглежда, че появата на ПП в българската политика е истинска благословия за другите партии. Че са хора, чиято лакомия ги накара да седнат публично в неприемливи скутове и пренапишат конституцията в полза на същите. Че водят война със собствените си назначения, заплашват собствените си министри, а всяка тяхна публична поява вече предизвиква само присмех.
Цирковете на тези хора вече ежедневно реанимират ИТН, легитимират ГЕРБ и ДПС, и правят дори Възраждане да изглеждат като отговорни държавници, обсъждащи сериозно проблеми в НСИ и националната статистиката, докато тримата изчерпани клоуни до тях се тръшкат и изнизват от стаята.
Кошмар – услуга – благословия, само за 3 години.
В какво тепърва предстои да се превърнат ППДБ и след неизбежното формиране на Сглобка 2?

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара