Трус в ЦСКА-София след дербито

Трус веднага след категоричната победа в дербито с Левски при ЦСКА-София. Днес стана ясно, че в клуба не са взимали заплати от средата на февруари. На 15 април ще станат точно два месеца от последния транш, което на практика означава, че всички играчи ще са способни да разтрогнат по вина на клуба. Служителите в администрацията на ЦСКА-София също не са получавали възнагражденията си за въпросния период.

Новината безспорно е странна на фона на финансовата стабилност в клуба в последните години, както и мащабния проект за цялостната реконструкция на стадион „Българска армия“.

В медийното пространство се завъртя и още един трус. Свързан със слух, че семейство Ганчеви ще напусне клуба след края на сезона. Фамилията държи 40 процента от акциите на ЦСКА-София. Все още новината не е потвърдена, а от клуба отказват всякакъв коментар. Очакванията са още тази седмица футболисти и служители все пак да получат дължимото им, за да не се стига до сътресения. Особено пък в заключителната част на сезона. ЦСКА-София има минимални шансове в шампионата, а за Купата на България е на полуфинал с Ботев Пловдив. ЦСКА-София се готви за двубоя от вътрешното първенство срещу Пирин Благоевград в София.

Източник: corner.dir.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара