Мъжете в “Един за друг” превзеха Женското царство

Джентълмените във Вилата на Любовта преминаха през пълна промяна по време на първото индивидуално изпитание в “Един за друг” тази седмица. Те отговаряха на въпроси от света на жените, а всеки грешен отговор им осигури козметична процедура, достойна и за най-големите световни кралски особи.

Предизвикателството за мъжете се проведе в няколко етапа. Всеки от тях разполагаше с набор от тридесет въпроса от света и ежедневието на техните половинки с теми, свързани с козметика, разкрасителни процедури, романтични сериали и клюки за живота на звездите. Всеки правилен отговор ги доближаваше до спечелването на направения от техните дами залог, но всяка грешка им даваше възможност да ползват услугите на най-добрите гримьори и коафьори в Салона на Любовта с предварително зададени от техните половинки задания.

Победители в предизвикателството станаха двойките на вечно усмихнатите Галена и Петър, младите юристи Елизабет и Йордан и брокера Светослав заедно със своята съпруга Сияна. Най-голяма жертва пък направи душата на компанията Денис, който се прости с едно от най-ценните си притежания - своята брада, решавайки да не се откаже и да продължи да се бори за победата в играта.

Утре в най-позитивното любовно риалити, жените ще се срещнат с някои добри стари свои познайници и страхове, а положението ще стане истински взривоопасно.

Гледайте “Един за друг” 5 в събота, 13 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара