Жертва на домашно насилие е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“ - тази събота от 20:00 ч. по bTV

Емблематични участници от „Фермата“ помагат в ремонта на жилището на самотна майка с три деца
Силна и смела жена, жертва на дългогодишно домашно насилие, е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“ - тази събота от 20:00 ч. по bTV. Всекидневна вербалната, психическа и физическа агресия от страна на бившия й мъж, кара Росица – самотна майка на три малки деца, да се осмели и да направи, може би, най-важната крачка в своя живот – тази на промяната. 

„Домашното насилие е проблем, който през последните години се коментира все по-сериозно у нас. Жени като Роси все повече трябва да се изправят пред обществото и да заявяват това, което се случва!“, са думите Калин Евтимов, след като се запознае с историята на героинята в съботния епизод. 
 
„Нито една жена не трябва да търпи тормоз, лъжи и унижение! Но страхът е много голям фактор.“, ще заяви жената, осмелила се да се изправи срещу насилието, да се разведе, да отвоюва правата върху трите си деца и да поеме към своя нов живот. Щастлива част от него ще стане и „Бригада Нов дом“.
„Възхищавам се на смелостта й, на всичко това, което отстоява!“, ще заяви още в началото и Мария Силвестър, която също е преживяла развод. 

С дъщеря на 6 г. и близнаци на по 4 г., жената живее в семейната къща, която е в окаяно състояние – с напукана стена, студена и влажна, покривът е за ремонт, а в някои от стаите дори не може да се живее. За нейна радост, родителите й я подкрепят, както финансова, така и с грижи към децата.

В помощ на бригадата отново ще се притекат героите от „Фермата“ в лицето на Борислав Стефанов, който ще се включи в поправянето на покрива, а Хепи Ванче и Костадин Велков, ще запретнат ръкави с много енергия и добро настроение.

 „Смятам, че е редно и важно да даваме пример, че трябва да се помага на хора, които не могат да се справят сами. Призовавам всеки човек, който има възможност - да го направи.“, ще апелира Коко – победител в последния сезон на „Фермата“.

„Мама е силна, смела и не я е страх от нищо!“, казала 6-годишната Стефания на майка си, когато се решила на промяната. Момиченцето е пряк свидетел на тормоза над майката и мечтаело да я види усмихната.

 „Прибрах се вкъщи. Това не е само нов дом за мен, а нов живот!“, ще възкликне и  самата Роси, когато бригадата и Мария посрещнат семейството й в ремонтираното им жилище.

Гледайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара