„Мъници в Шантаверситета“ започва по Cartoon Network

Очакват ни нови приключения във вселената на „Шантави рисунки“ 

Бъстър, Бабс и останалата част от бандата следват комедийните си амбиции чак до Акме Шантаверситета - уважавана институция за висше образование по лудории, където младите мечтатели стават професионални анимационни герои. Там те създават дълготрайни приятелства помежду си и усъвършенстват своите умения, докато учат под ръководството на най-великите рисувани герои в историята – „Шантави рисунки“.

В първия епизод двуяйчните близнаци Бъстър и Бабс пристигат в Шантаверситета и се сприятеляват с други малки герои. Там  откриват, че това да живеят разделени от родителите си не е толкова голяма работа. В друга от сериите Бъстър и Плъки празнуват новото си приятелство с пица парти, но техният съревнователен дух заплашва да го съсипе. Междувременно Бабс и Суийти се скарват за първи път, след като се оказва, че хигиенните им стандарти се разминават.

„Мъници в Шантаверситета“ започва на 29 април от 18.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време, с повторение на следващия ден от 08.45 ч. и 12.30 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара