Полицейското семейство в “Един за друг” напусна надпреварата

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за друг” - полицаите Маргарита и Кристиян от Мрамор, са поредната двойка, напуснала любовната надпревара. Те не успяха да спечелят отборното предизвикателство, а при повторното си появяване на телевизора не получиха достатъчно позитивни гласове в своя полза и се простиха с мечтата си за финал в най-позитивното романтично риалити.

Отборното изпитание тази седмица беше многокомпонентно и изискваше сила, смелост, ловкост, тактическо мислене и физическа издръжливост. Влюбените участници трябваше да се състезават едни срещу други в редица дисциплини, сред които балансиране върху клатеща се греда, ходене по тънка греда със завързани очи и скоростно разбиване на белтъци. Инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир завоюваха нова победа в игрите за двойки и оглавиха временното класиране. Първи от Игрите на любовта бяха елиминирани фотографите Дилян и Петя, за които това означаваше и първи елиминационен съвет.

Позитивният вот се проведе под влиянието на тлеещите конфликти между двата лагера във Вилата на любовта. Органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян се превърнаха в седмата елиминирана двойка този сезон.

Първото ексклузивно интервю на отпадналите Кристиян и Маргарита ще се проведе в подкаста “Един без друг”. В новия епизод на поредицата двамата влюбени разказват за необичайното си запознанство, спортната злоба, любимите си пътувания, както и дали точно те са били в центъра на бурята наречена “не коалиция” в любовното риалити.  Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

"Един за друг” продължава и следващата седмица с нови музикални, забавни и любовни изненади за малки и големи. Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара