Пристрастяващи пътешествия по Da Vinci през май

Очаквайте вълнуващо пътешествие около света с новия сезон на приключенската поредица „Невероятни приключения“ по канал Da Vinci през май. Тийнейджърският екип на предаването се впуска в атрактивни занимания и дейности, характерни за различни страни по света, в търсене на познания, нови хоризонти, екшън  и адреналин. Можете да се присъедините от 12 май – всяка събота и неделя в 10.50 ч.!  

Обиколете Хавайските острови – сърфинг, лава от Големия остров, АТВ на Кауай и оживено луау – една приключенска седмица в рая! Очаквайте епична седмица и в Мексико – бягство от Канкун – парасейлинг, руини на Коба, село Трес Рейес, състезание с чили, гмуркане в сеноти и гуакамоле! В Питсбърг се спускайте по бързеи, срещнете се с необикновени птици в националната волиера и летете с клуб „Питсбърг“! Не пропускайте пътешествието в Централна Америка и приключенствайте в Панама Сити – тропическа гора, въздушен трамвай, танц кумбия и Каско Виехо!  

Отпътувайте за Югоизточна Азия и се забавлявайте в Пукет – пътешествие със слонове, пътуване с лодка, пържени насекоми и урок по муай тай! Присъединете се към местните жители в Кюрасао за вълнуващи преживявания – гмуркане с подводница, флайборд, падълборд и голф! Във Флорида очаквайте джет с делфини, въздушна лодка, издухване на стъкло и реактивни раници, както и неочаквани предизвикателства на остров Марко! Преживейте и една истинска исландска зима – изкачване на ледник, каране на снегомобил, потапяне в горещ извор и езикови уроци – незабравимо ледено бягство!

Пътувайте с поредицата „Невероятни приключения“ по Da Vinci всяка събота и неделя в 10.50 ч. – ще усетите магията на всяка дестинация и ще преживеете приключения, които наистина ще  ви накарат да се пристрастите! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара