Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Звездите разкрихриха съкровените си чувства пред най-важните хора в живота си и бяха спасени от елиминация

Любовта е неконтролируема стихия и звездите в „Dancing Stars“ по bTV показаха нейната помитаща сила. Популярните участници танцуваха за най-важните хора в живота си и разкриха сърцата си, подкрепени от професионалистите. Близките им посрещната вълната от обич от първите редове в публиката на живо. Сълзите на щастие не закъсняха. 
В най-емоционалната вечер на шоуто синоптичката и тв водеща Натали Трифонова се поклони пред майка си със завладяващ танц, който изпълни с Димитър. Неврологът д-р Неделя Щонова излезе под прожекторите с Атанас, също вдъхновена от жената, дала й живот и безусловна подкрепа. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова разчувства своите баба и дядо, на които дължи постиженията си. Да изрази най-съкровените си емоции й помогна нейният партньор Тодор. 

Поп звездата Дара не скри красивата буря в душата си. Тя завладя сцената  с Джими и пресъздаде трудния път към истинската любов - тази с годеника й Ервин. Певецът Папи Ханс се впусна в танц с Ани и написа на дансинга романтична поема за своя ангел - актрисата Сара Драгулева, чиято обич го спасява от саморазрушението. Каскадьорът Валери Григоров, който си партнира с Дорина, поднесе любовта си на холивудската звезда Мария Бакалова. „Благодаря ти! Обичам те! Вярвам в теб!“, отвърна тя във видеообръщение след неговия валс. 

Ергенът Виктор сподели с публиката своята новооткрита страст към танците, в дъното на която стои половинката му в състезанието Михаела. А фолкпевецът Емрах, който излезе на паркета с Веси, почете най-добрия си приятел Денис Теофиков. Преди няколко години той напусна този свят само на 21. 

Във вечерта на любовта водещите на бляскавото шоу сложиха началото на своя танцов дуел. Алекс Раева показа горещ темперамент и неподозирани умения на дансинга, и хвърли ръкавицата към Краси Радков. Скоро ще видим отговора на комика, който стана вицешампион в „Dancing Stars“ преди близо 15 години. 

Финалът на магнетичната гала се оказа още по-емоционален от началото. Състезателите бяха разделени в два тима – „Бъдеще“ и „Минало“. Отборните им танци бяха оценени от журито, а получените точки - добавени към индивидуалните. Напрежението рязко се покачи след гласуването на зрителите и малко преди да стане ясно коя двойка ще си тръгне завинаги от „Dancing Stars“. В този момент Илиана Раева отвори мистериозен златен плик. От посланието в него стана ясно, че нито един участник няма да напусне, защото любовта не е състезание и в нея  първи и последни няма. 

В името не само на любовта, но и на справедливостта, точките от гласовете на зрителите и журито няма да се загубят. Те ще бъдат прехвърлени в следващата седмица, когато осемте двойки ще трябва да преодолеят още по-висока летва и да се приближат с още една стъпка към титлата „Най-добри танцьори на България“. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара