Бони и Гърдева заформят скандал в Hell’s Kitchen тази вечер

Отборът на Златните ще наруши своя обет за разбирателство в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Рогата си ще покажат поп-фолк певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, които ще влязат в словесно пререкание. Звездният отбор в сезон 6 показа голяма задружност, но по всичко личи, че това ще остане в миналото. Скандалът днес ще е само началото на истинска война.

Вечерта за звездите ще започне със забавление и артистично караоке. Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо ще “блесне” със своите певчески умения и ще събере очите на останалите готвачи. Предизвикателството пред Златните ще бъде да приготвят суши, а срещу тях ще се изправят спечелилите от двубоя между Червените и Сините. 

Напрежението ще се покачи и при отбора на Червените, като основни действащи лица отново ще бъдат Михаела и Стефани. За пореден път ще се наложи останалите жители на Къщата на Ада да се намесят в спора им, а разменените обиди ще бъдат трудни за преглъщане. 

Кой ще напусне Кухнята на Ада тази вечер?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара