Гласуване определи съдбата на един от участниците в Hell's Kitchen

Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от Кухнята на Ада. Това се случи по необичаен начин - с гласуване на съотборниците ѝ, които с мнозинство решиха, че повече нямат нужда от нея. Чимидова отказа да се включи в предизвикателството, което шеф Виктор Ангелов беше оправил пред двата отбора, и престоят ѝ в Hell's Kitchen беше подложен на гласуване. 
 
Надпреварата за 100 000 лева напусна и футболният запалянко Галин Нинов. Той сякаш загуби надежда след скандала си с Димитър от отбора на Сините и дори поиска да напусне по собствено желание. Слабото му представяне на станция Сосове му коства куртката и мястото в Кухнята на Ада. 
 
За един от участниците обаче имаше добри новини. При посещението на родното му село Червен Брег, Чоткин научи от майка си за интервюто на отпадналата Камелия в “На Кафе”, в което тя споделя, че е влюбена в него. Новината приповдигна кулинаря, който често се чувства сам срещу всички в Кухнята на Ада. 
 
Следващата седмица напрежението между дамите ще предизвика сътресение в червената кухня. В центъра на всичко отново ще бъде любимата на Димитър - Симона. Звездният отбор ще играе на асоциации с известни личности, а забавлението ще е гарантирано. 
 
Гледайте новите епизоди на Hell's Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара