Съвременен мъж се трансформира в тялото на кралица от XIX век в премиерния корейски сериал „Господин Кралица“ по bTV Story

Кралски проблеми, дворцови интриги и подмолни заговори очакват зрителите от 17 април, всяка делнична вечер от 22:30 ч.

„Господин Кралица“ („Mr. Queen“) е новата корейска комедийна драма, с която bTV Story ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Премиерният сериал, проследяващ премеждията на съвременен мъж, който се трансформира в тялото на кралица на династия от XIX век, тръгва на 17 април (сряда). Епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал – 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.

Историята:
Главният готвач от наши дни Чанг Бонг Хуан (Ким У) внезапно попада в ерата на кралство Чосон – последната и най-дълго управлявала династия в историята на Корея, съществувала между 1392 и 1897 г. Там обаче непоправимият женкар със свободолюбив дух е „заключен“ в тялото на ослепителната кралица Ким Со Йонг (Шин Хье Сон). Попадайки в епоха, за което само е чувал, преобразен като „най-важната жена в държавата“, Чанг Бонг Хуан трябва да си припомни уроците по история, за да разбере кой кой е в кралския двор и да се научи как се оцелява сред интриги и предателства.

Кралят на Чосон и съпруг на Ким Со Йонг – Чолджонг (Ким Джонг Хьон), всъщност е марионетка в ръцете на кралица Сонуон (Пе Джонг Ок) – съпругата на покойния крал Сонджо, която в действителност притежава истинската власт. Докато се учи на кралски етикет, Ким Со Йонг трябва да спечели благоразположението на суровата Сонджо и да намери път обратно към настоящето, както и към собственото си тяло и живот... Но дали любовта няма да го спре, ще разберем в епизодите на „Господин Кралица“ – от 17 април (сряда), всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story.

Актьорите:
В главната роля в премиерния корейски сериал зрителите на bTV Story ще видят добре познато лице от малкия екран. Една от най-обичаните корейски актриси – Шин Хье Сон, придобила световна популярност с ролята си в излъчения и у нас хит „Последната мисия на ангела“, се завръща с нестандартното си превъплъщение на „Господин Кралица“. Неин екранен партньор е Ким Джонг Хьон, с когото се превръщат в любимци на зрителите в Корея по време на излъчването на интригуващото заглавие.

Не пропускайте премиерния сериал „Господин Кралица“ – от 17 април (сряда), всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара