„Дивата муха” се завръща по bTV Action на 3 октомври с подобрена 2.0 версия

От 3 октомври всяка събота и неделя в 17:00 часа зрителите на bTV Action ще могат да се насладят на доза приключение и малко адреналин с новата версия на екстремното предаване „Дивата муха”.
Във v 2.0 водещият Оги Начев ще тръгне на пътешествие из България, оборудван само с нож, канче и спален чувал в търсене на нови хора, места и възможности. Целта му ще е да се докосне до историята, културата, храната, обичаите и възможностите за алтернативни спортове на местата, където попада.

Осланяйки се единствено на случайността и доброто хрумване, Оги ще покаже на зрителите на bTV Action, че дори без никаква подготовка един авантюрист може да се потопи в уникалната атмосфера на градове и селца и на любопитните нрави на местните жители. А наоколо винаги има страхотна природна или историческа забележителност. Витаят мистични легенди и поверия и все ще се намери някой очевидец, който гори от нетърпение да разкаже на света за тях. Водещият на „Дивата муха” ще се включва активно в приготвянето и дегустацията на местни ястия, в традициониите занаяти или просто ще си „изработва” гостоприемството, като помага на домакините си в обичайните им дейности за изкарване на прехрана.

Първият експеримент на „Дивата муха” – тази събота от 17:00 часа по bTV Action, ще бъде летене с парапланер над Сопот, разходка в Копривщица, пътешествие с каяци по язовир Душанци и посещение на истинска розоварна за розово масло. Авторът и продуцент Ники Диновски е взел твърдото решение екипът да се движи само по малките пътища в страната. Защото те са нещо като метафора на целия живот, предлагат неочаквани срещи, а и пътят е по-важен от крайната цел.

Оги Начев ще пробва уменията си в приготвянето на домашен хляб, ще цепи дърва, ще разкаже любопитни истории от Възраждането. А защо цената на прочутото розово масло е по-висока от тази на златото – зрителите на bTV Action ще разберат тази събота от 17:00 часа в първото издание на „Дивата муха” v 2.0.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара