Любов в богатство и бедност – в новия сериал „Бедната Силвана“ по bTV Lady


Актьорският състав в сериала е оглавен от обичаната в цял свят Марица Родригес


  „Бедната Силвана“ ще вълнува любителите на латино сериалите от 21 ноември, всеки делничен ден в 18:00 ч. по bTV Lady. Една от най-гледаните испаноезични продукции за последните няколко години е поучителна история, в която животът се променя внезапно, при това без предупреждение.


Освен с вълнуващ сюжет, хитовата поредица на тв гиганта „Телемундо“ ще изненада зрителите и с първокласен актьорски състав, оглавяван от обичаната от милиони по цял свят Марица Родригес.

Историята


Силвана Виясеньор, по-позната като Чивис, е майка на три момичета и съпруга на един от най-влиятелните бизнесмени в Хиалиа. Тя живее спокоен, уютен и охолен живот в богаташко предградие, докато един ден всичко не се преобръща на 180 градуса. След като бива уличен във финансова измама, съпругът ѝ Антонио Хосе изчезва внезапно от страната, оставяйки нея, трите им дъщери – Мария Хосе, Мария де лос Анхелес и Мария Гуадалупе, и тъща си – колоритната баба Трини, на улицата с десетки дългове. Данъчните взимат апартамента на плажа и всички останали имоти, а на Чиви не ѝ остава нищо друго, освен да се изнесе под наем в беден квартал.


Предадена дори и от най-близките си приятели, които ѝ обръщат гръб, Силвана се опитва да вдъхне кураж на семейството си, но безуспешно. Никоя от петте изискани дами не е свикнала нито да чисти, нито да готви, нито да пък дори да си поръчва такси сама.


Съдбата изпраща и още едно „изпитание“ за Чиви в лицето на новия ѝ съсед Мануел Гаярдо – вдовец, баща на четири деца и лидер на рибарския пазар в квартала, с когото повеждат истинска война. Но къщите дуплекс са с толкова тънки стени, че е неизбежно любовта да не премине през тях… Въпросът е дали Чиви и Мануел ще могат да преодолеят конфликтите, и напук на социалния статус да признаят, че има превличане между тях, ще успеят ли петте разорени дами да свикнат с новия си начин на живот и кое от двете – парите или обичта, са в основата на щастието…

Актьорите


Обичаната колумбийска актриса Марица Родригес е позната с ролите си в редица хитови новели като излъчените по bTV „Любов в пустинята“ и „Непокорен ангел“, а също „Лицето на другата“ и много други. За нея това е последно актьорско превъплъщение, след като в началото на годината реши да се оттегли от екрана, за да се посвети на семейството си. Тогава тя смени и името си на Сара Минц, водена от религията на съпруга си, която започна да изповядва – юдаизъм.


В ролята на Мануел е Карлос Понсе, с когото Марица си партнира за втори път след „Жестока любов“, излъчен и у нас по bTV. Актьорът, оглавявал многократно класациите за най-секси латино актьор, признава, че „Силвана без пари“ е сред любимите му проекти именно заради забавните и в същото време завладяващи сюжетни линии, в които се преплитат непрестанно двете „враждуващи“ фамилии Виясеньор и Гаярдо.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте не е много интересна доре горе а вие как смятате

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте тогава аз ви препорьчвам   Новият латино сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода
   Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55
   22 часа
   И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55
   11 часа по Бтв Лейди
   Новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк има 120
   Епизода
   Аарон Диас Артуро Гаярдо от сериала хит
   Земя на Честта е в ролята на Рикардо
   Рики най добрият приятел като брат на
   Главният Герой Армандо в новият латино
   Хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода

   Ерик Елиас е в ролята на Армандо в новият латино хит
   Сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода
   Елифер Торес е в ролята на Бети
   Беатрис в новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк

   С 120 епизода

   И други от новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк
   С 120 епизода

   Елифер Торес в живота е певица

   Мисля че Елифер Торес е певицата на Новият латино
   Хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода
   А Може и да греша

   Но в живота Елифер Торес е певица
   Може да слушате песните на Елифер Торес
   В Ютуб

   Моля ви се не изтривайте коментарите ми
   Моля ви се не изтривайте коментара ми
   Брагодаря ви   Лек ден

   Изтриване
По-нова По-стара