Нови снимки разкриват как ще изглежда Nokia 9

Nokia разработват нов смартфон от висок клас, който всички очакват с нетърпение заради наличието на пет камери в задната част. Устройството ще се отличава с впечатляващи възможности за мобилна фотография и ще помогне на компанията да разшири влиянието си в премиум сегмента. Вече знаем, че кодовото име на Nokia 9 е "Olympic", което е аналогия между петте пръстена на олимпийския символ и наличието на пет задни камери. Нови снимки разпространени от OnLeaks и 91 Моbiles разкриват повече за дизайна на смартфона. 


Както се очакваше на гърба виждаме подредбата от пет обектива, които са допълнени от LED светкавица и oще един сензор, чието предназначение все още не е известно. Според непотвърдена информация Nokia 9 ще предложи уникално съчетание от стандартна камера, телефото и монохромни сензори, а също Super Wide и Depth Sensor сензори в задната част. Допълнително ще разберем повече детайли за резолюцията на петте камери, които несъмнено ще са най-добрата характеристикa на Nokia 9, предаде AndroidAuthority. 


Снимките потвърждават наличието на метална рамка около дисплея, който се очаква да е с 5.9" диагонал и да поддържа QHD резолюция от 2560х1440 пиксела. В долната част под екрана има USB Type-C конектор и високоговорители. Бутоните за включване и регулиране на звука са разположени в дясната част на корпуса, а слота за SIM карта е в горната част. Nokia 9 се очаква да се захранва от Qualcomm Snapdragon 845 процесор, който е допълнен от 6GB RAM и да работи с Andrоid 9.0 Pie.

Източник: digital.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара