A1 Xplore TV добавя първия български канал в 4K резолюция


Абонатите на Xplore TV вече могат да гледат любимите си изпълнители по българския музикален канал Планета 4К с кристален звук и картина

А1 добави към селекцията от 4К канали в интерактивната платформа Xplore TV и първия български музикален канал с 4К Ultra HD качество - Планета 4К. От днес абонатите на Xplore TV вече могат да се наслаждават на изпълненията на своите любими изпълнители на попфолк хитове с кристален звук и картина.

Програмата на Планета 4К е изцяло музикална и се излъчва 24 часа в денонощието. Тя включва както най-новите видеоклипове и концерти на едни от най-известните изпълнители, така и класически изпълнения от популярния жанр.

С добавянето на Планета 4К, каналите с 4К резолюция в селекцията на А1 Xplore TV стават шест. Сред тях са международните ТВ канали Love Nature 4K, Travelxp 4K, Insight TV UHD, My Zen 4K и Extasy 4K. 

Xplore TV предоставя на зрителите разнообразно телевизионно съдържание, богата видеотека с хитови филмови заглавия от водещи студиа и продуценти. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 разполагат с бърз достъп до YouTube и YouTube Kids – директно от главното меню на Xplore TV.

Интуитивният интерфейс и универсалното търсене в Xplore TV помагат на абонатите бързо и лесно да намират любимите си предавания и филми. Платформата се адаптира към зрителските вкусове и им предлага персонализирани AI препоръки. Предаванията са налични в програмата до 7 дни назад за гледане на запис, спиране на пауза и превъртане. С мобилното приложение Xplore TV GO телевизията е достъпна и в движение на смартфон, таблет и лаптоп.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара