Вторият сезон на „Маскираният певец“ със забележително начало


Вторият сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир – “Маскираният певец“ завладя ефира на NOVA със заплетени улики, изкусни изпълнения и нови 14 популярни личности скрити зад впечатляващи костюми. Поредната телевизионна премиера в един от най-амбициозните телевизионни сезони на NOVA приключи с изключителни резултати. 

Според данните на Гарб Аудиенс Межърмент над 1,8 млн. български зрители споделиха магията на първия спектакъл от втория сезон на „Маскираният певец“. Липсата на звук в първите минути на предаването не разколеба феновете да останат пред телевизионния екран с любимото си музикалното шоу. 30.8% от българските зрители в активна възраст (18-49) избраха да прекарат съботната вечер пред екраните с тайнствените улики и оригиналните изпълнения на всяка от четиринадесетте маски, а предимството в аудиторния дял на NOVA спрямо конкурентната телевизия е 20%.

Новият тандем водещи Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро се погрижи за доброто настроение на публиката с майсторска комедия, а задачата на звездния панел в първата вечер се оказа повече от сложна. На помощ се притече гост-детективът Михаела Маринова, станала победител в първия сезон на „Маскираният певец“. Зрителите от своя страна също бяха повече от заинтригувани от мистериозните образи и направиха стотици предположения за самоличността на звездите под маските в социалните мрежи. 

Следващата седмица Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змията, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът ще бъдат разделени в два отбора. Между кои образи ще бъде първият двубой и коя ще първата разкрита маска, не пропускайте да разберете в събота, 19 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте очевидно че бг предаването Маскираният Певец


  По Нова Телевизия е най гледаното бг предаване в ефира на  Нова Телевизия  Очевидно че бг предаването Маскираният певец  в ефира на Нова Телевизия е много по гледано от бг  Предаването Фермата в ефира на Бтв
  Бг предаването Маскираният певец в ефира на Нова Телевизия  е най гледаното бг предаване в ефира на Нова Телевизия
  И винаги ще бьде до финала на сезон 2
  Дано бг предаването Маскираният певец в ефира на Нова
  Телевизия да има и сезон 3 в бг ефира в ефира на Нова
  Телевизия

  Но моето мнение е че Рачков и Зуека бяха много по добра  Екранна двойка
  От Геро и Зуека
  Но и Геро и Зуека стават като Екранна двойка
  Мое мнение
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара