Акцентите по 24Kitchen през октомври


Представяме ви премиерните предаванията, които предстоят по 24Kitchen през октомври.

Индия с Рик Стайн

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера на 19 октомври 2020 г.


Готвачът и любител на приключения Рик Стайн поема на едно ново впечатляващо кулинарно пътешествие из Индия, в търсене на перфектното къри и на мисия да открие произхода на ястия, продукти и подправки, които се тачат по цял свят. Тази цветна поредица ще предложи на зрителите истинско пиршество от изкушения, вдъхновени от богатата и жизнена история на Индия, както и от културното и религиозно разнообразие. Рик ще изпита етническите влияния и уличната храна в Калкута, ще открие повече за храната в храмовете на Тамил Наду и ще вкуси от превъзходните морски деликатеси на Керала. По-късно водещият ще пътува и до гурме провинцията на Индия – Пенджаб – и ще опита величествената храна на Раджастан, откривайки нови вкусове и ястия по време на пътешествието си.

Ежедневни рецепти с Мери Бери

Сряда @ 13:00 ч.

Премиера на 28 октомври 2020 г.


В тази поредица Мери Бери представя ежедневни продукти и рецепти, които винаги е обичала да приготвя. Тя ще сподели идеи както за здравословни и полезни рецепти, така и за по-богати ястия. Ще демонстрира любими на всички и лесни за приготвяне деликатеси, класически семейни рецепти, както и вълнуващи начини да впечатлим всеки гост. 

Мери Бери доказва, че не са необходими екзотични продукти в хладилника или готварска книга на известен шеф-готвач, за да създадем вкусни домашни изкушения. Със своите тайни съвети и трикове, Мери ще покаже колко е лесно ежедневната храна да бъде превърната в нещо наистина специално.

За да отдаде почит на някои от ежедневните рецепти, които са я формирали като готвач през последните шест десетилетия, Мери ще отпътува за Шотландия и ще се наслади на най-доброто, което може се намери в местните домакинства – еленово месо, сьомга и уиски. Освен това ще облече специален бял костюм и ще влезе в ролята на пчелар, в търсене на вкусен мед. Тя ще проследи и историята на едно от любимите си ястия – британския пай, а след това ще си припомни детските години като покаже на внучката си как да дои коза и как да си направи козе сирене.

Това е най-доброто от Мери Бери – вкусна, вдъхновяваща храна, приготвена с внимание и топлина, хумор и безкрайната енергия на най-обичания кулинар в страната.

От извора

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера 12 октомври 2020 г.


Водещият на тази поредица Гай Търланд обикаля цялото земно кълбо като кулинарен турист в едно пътуване от епикурейски мащаби! Почти няма място, което той не е посетил, плаж, на който не е сърфирал или епично ястие, което да не е опитал.

Кухнята на Мей

Петък @ 13:00 ч.

Премиера на 23 октомври 2020 г.


Насладете се на разнообразни рецепти, вдъхновени от Близкия Изток, представени от известния шеф-готвач Мей Якуби. Тя споделя традиционни готварски техники и съвети – от това как да заредите своя килер с продукти, до това как да приготвите изкусително пиршество, достойно за крале.

Заедно със своето семейство и приятели, Мей споделя своята специална връзка с храната и показва как тази връзка може да обогати ежедневния ни живот.

Традиции от Португалия, сезон 1

Четвъртък @ 13:00 ч.

Премиера на 1 октомври 2020 г.


Популярният шеф-готвач Са Песоа (Henrique Sá Pessoa) ни представя нови интерпретации на ястия от  традиционната португалска кухня. Той поема на пътешествие, което ще го отведе до корените на националната гастрономия и си поставя за цел да придаде актуален облик на рецептите и да пренесе традициите и вкусовете от миналото в наши дни. 

Тайните на леля Кати, сезон 3

Понеделник – петък @ 12:00 ч.

Премиера на 1 октомври 2020 г.


Катя Гоармон е позната на португалската публика от участието си в кулинарното състезание „Мастършеф“ Португалия. Оттогава насам тя печели симпатиите на зрителите с непринудеността и спокойствието, с които представя рецептите в кухнята си, както и със кулинарните тайни, които споделя. 

Всеки 30-минутен епизод от „Тайните на леля Кати“ съдържа три основни рецепти, а в част от тях тя ще бъде в компанията и на специален гост. В предаването ще видим процесите по приготвяне на широк набор от прекрасни ястия.  Както винаги, можем да разчитаме, че леля Кати ще ни забавлява и ще ни вдъхнови с невероятни вкусове. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара