Героичен екип от динозаври и хора, любопитна маймунка и палави котета по JimJam през ноември


Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2020 по детския телевизионен канал JimJam.

ПРЕМИЕРА

Отряд „Чомп“ 

Сезон 1

От 7 ноември, всяка събота в 14.22 ч.


Добре дошли в света на отряда „Чомп“, в който динозаврите никога не са изчезвали! Независимо от сериозната разлика в големината им, тези динозаври са точно на мястото си, щастливо трудейки се редом с хората в една мистична градска джунгла, наречена Чомп сити. През по-голямата част от времето нещата тук вървят гладко, но когато възникне спешна извънредна ситуация, нищо не може да се сравни със силата, мъдростта и храбростта на отряда „Чомп“  – един героичен екип от динозаври и хора, които решават всички проблеми, свързани с пожари, с необходимост от полицейска намеса, с нужда от медицинска помощ, както и всички други спешни проблеми в Чомп сити. С помощта на специални умения, хитроумни приспособления и с успешна работа в екип този елитен отряд от герои крачи смело напред всеки ден.


Звезда на месеца

Любопитния Джордж


През ноември децата могат да очакват специална промоция на героя от филмчето „Любопитния Джордж“ чрез забавни видеоклипове, от които децата ще разберат интересни неща за характера на палавото маймунче Джордж– всеки ден от 1-ви до 30-и ноември. 

„Любопитния Джордж“ е американски анимационен телевизионен сериал, базиран на едноименната поредица от детски книжки на Маргрет Рей и Х. А. Рей, който разказва историята на осиротяла африканска маймунка на име Джордж и неговите приключения с Човека с жълтата шапка. Джордж е доведен в оживения град от дома си в Африка от Човека с жълтата шапка. Те заживяват заедно и стават най-добри приятели. Човекът с жълтата шапка полага много усилия да се грижи за Джордж, но често се появяват усложнения… Обикновено наивността на Джордж и неговото любопитство вкарва него и другите в неприятности ...

Действието в повечето епизоди се развива или в града, където Джордж живее в жилищна сграда с Човека с жълтата шапка, или в провинцията, където през почивните дни двамата обитават малка къща в близост до езеро. Това позволява на Джордж да вижда и да споделя преживяванията както на децата, които се развиват в градска среда, така и на тези, които живеят във фермите и в предградията. Няколко епизода отвеждат Джордж на алтернативни, но познати места, като летище или жп гара, което го поставя в условия за нов вид приключения…

Всеки ден малките зрители могат да научават и интересни факти за маймуните в поредицата „Знаехте ли, че…“, както и да гледат образователни кратки клипове за тях.


Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.04 до 10.00 ч. и от 17.04 до 18.00 ч.


През ноември тематичните образователни блокове на JimJam ще представят нови епизоди от поредиците „Кайю“, „Кит и Кейт“ и „Отгатни с Джес!“.  Децата ще се впуснат в забавните премеждия на четиригодишното момченце на име Кайю, при които то всеки ден открива нещо ново и интересно. С котетата Кит и Кейт пък ще се научат как могат да се отправят на „приключения“, свързани с различни предмети.  А котето Джес ще покаже на малките зрители как да си помагат и как да си отговарят на важни за живота въпроси.


Филмов блок всяка събота и неделя


Във филмовите блокове през ноември – всяка събота и неделя от 13.09 ч. – JimJam ще предложи на децата забавления със „Строителят Боб: Рицарите на Кеналот“, „Строителят Боб: Затрупани с работа“, „Приключенията на Чък и приятели: Голямото въздушно предизвикателство“  и „Върбите през зимата“!


Минимаратон!


Всяка събота и неделя през ноември от 10.00 до 11.00 ч. децата ще могат да гледат по три нови епизода от сериалчетата „Герои на града“  и „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“! 

В „Герои на града“ полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона помагат на хората от града да залавят крадци, да гасят пожари и да решават тайнствени случаи. В тези истории всеки може да бъде герой!

В „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ малкият Хари използва тайната сила на своята кофа, пълна с играчки-динозавърчета, за да пътува заедно с тях в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара