Каква ще бъде 2021 година – прогнозата на топ специалисти по окултни науки в „Историите ON AIR“


Филмът „Трейлърът на 2021 година“ гледайте на 2 януари, от 19 часа, по Bulgaria ON AIR 

2020-та беше година на изпитания и промени. Хората по целия свят я изпращат с надежда следващата 2021 година да бъде по-добра, успешна и спокойна. На 2 януари, от 19 часа журналистическата поредица на Bulgaria ON AIR

 „Историите ON AIR“ ще се опита да надникне в бъдещето с помощта на астролог, нумеролог и топ ясновидка, които ще разкрият какво очаква страната ни през следващата година. 

Филмът на журналиста Миглена Георгиева „Трейлърът на 2021 година“ ще отговори на въпроса какво очаква света в ерата на Водолея, която настъпи десет дни преди края на 2020 година и ще продължи поне 200 години. Това е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи и през този период се очакват много промени в света. Досега, когато Сатурн е бил в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей, водещи държави са губили позиции и са се случвали големи трансформации в стопанството и технологиите. Такива примери са разпадането на Съветския съюз, краха на социалистическата икономика и появата на интернет.

Звездната карта за 2021 година показва протести в различни краища на света, породени от условията на живот. Има вероятност да се сформират и нови движения, които да се борят за свобода и независимост.

„В света като цяло и за България в частност можем да очакваме съвършено нови лица. Но дали те ще са готови да поемат удара на хаоса – не е сигурно“, казва нумерологът Ели Маринова. 

„От началото на годината до края на май почти всички планети с изключение на Меркурий са директни, което означава, че процесите, които тръгват в началото на годината – януари, февруари, устремно ще се развиват“, казва астрологът Антоанета Салфидж пред камерата на Bulgaria ON AIR. 

Според топ ясновидката Илияна Чаушева – Гюкчен, най-актуалната темата през 2021 година за света отново ще бъде свързан с пандемията от Covid. 

„До година и три месеца ковид ще продължи в цял свят. Трябва да се вземат мерки, за да може като дойде още една пандемия, а тя не е далеч, тя е след четири години, просто да направят така, че да спасяват навсякъде населението. Слава Богу българите първи ще излезем от кризата“, казва Гюкчен. 

Какво вещаят звездите за политическата обстановка, за финансите и  благополучието на българите – гледайте в „Историите ON AIR“ на 2 януари, от 19 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара