Добра новина за българските зрители: HGTV заменя Fine Living и на нашия пазар


Американската компания Discovery стартира нов канал, фокусиран върху строителството, ремонтите и обновяването на домът ни, наречен HGTV в България. HGTV стартира в 11 европейски държави миналата година.

А в България заменя друг канал от семейството на Discovery, а именно FLN TV. HGTV е част от международната стратегия на Discovery след придобиването на Scripps Network. С пускането на телевизията на други пазари, HGTV ще бъде достъпен за над 100 милиона души в EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка). HGTV вече стартира в Германия и Южна Африка през 2019 г.

HGTV ще се появи и във Великобритания тази година след ребрандата на телевизия HOME. На 2 февруари 2020 г. Discovery Italia също стартира програмата на HGTV. HGTV е предназначена за духа на дома и подкрепя зрителите при реконструкцията на къщи, апартаменти и градини.

В момента HGTV е достъпен за всички оператори като Булсатком и Неосат например и излъчва тест карта с надпис очаквайте скоро.

Очаквайте програмата и акцентите по HGTV скоро на TBCnovinite.com!

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Ще бъде ли преведена на български ?

    ОтговорИзтриване
  2. В момента пускат интересни предавания ,но нищо не се разбира.

    ОтговорИзтриване
  3. ПОВТАРЯТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРЕДАВАНИЯ ДЕСЕТКИ ПЪТИ. ОМРЪЗВА И ОТБЛЪСКВА.

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара