Премиерните сериали „Нашата история“ и „Вятърничав“ с двоен старт по DIEMA FAMILY


Нови разтърсващи изживявания и вълнуващи съдби, изпълнени с копнеж по невъзможна любов, ще предложи DIEMA FAMILY с два премиерни сериала за България от 11 януари. Всяка делнична вечер „Нашата история“ и „Вятърничав“ ще потопят зрителите в завладяващите истории на новите герои от 21:00 ч. и 22:00 ч. 

Една от най-обичаните актриси в жанра – Хазал Кая, влиза в главната роля в поредицата „Нашата история“. Неин екранен партньор е звездата Бурак Дениз, познат с блестящото си изпълнение в „Любовта не разбира от думи”. Сюжетът на премиерния сериал се завърта около Филиз, която се бори за оцеляване в един от най-бедните квартали на града. Тя е най-голямото дете в семейството и се грижи за петимата си по-малки братя и сестри, откакто майка им ги е напуснала. Един ден в живота ѝ неочаквано се появява мистериозният млад мъж Бариш, който веднага се влюбва в нея, но Фелиз всячески опитва да пренебрегне своите симпатии към него. Ще успее ли тя да намери щастието, въпреки трудностите и препятствията, с които се налага да се сблъсква? 


История за невъзможна любов, породена от отмъщение, ще разкажат епизодите на втория премиерен сериал – „Вятърничав“. Добронамерената и приказно красива Реян е внучка в една от най-влиятелните фамилии в Мидят. Животът ѝ предстои да се преобърне изцяло след инцидент по време на езда, който я среща със студения, но много силен и умен Миран. Двамата се влюбват от пръв поглед и въпреки редицата предизвикателства, пред които са изправени, вдигат сватба. На сутринта след първата им нощ заедно Миран прекратява връзката, а причината е непростимо престъпление, извършено преди много годни. С времето тайните се разплитат, докато Реян и Миран търсят път един към друг. Главните роли са поверени на Ебру Шахин и Акън Акънйозю, а режисьори са Джем Карджъ и Бенал Тайри.

Завладяващи разкази за копнежа за любов, предателство, изкупление и помирение предстоят в ефира на DIEMA FAMILY – не пропускайте от 11 януари епизодите на премиерните сериали „Нашата история“ от 21.00 ч. и „Вятърничав“ от 22.00 ч. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте та Диема Фемили вече е турско индиска телевизия

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара