Най-впечатляващите моменти от сериала „Първите 48 часа“ и деца зад решетките по Crime + Investigation през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по канал Crime + Investigation.

Първите 48 часа: Решаващи минути
От 8 април, всеки четвъртък, 22.00 ч.


Поредицата „Първите 48 часа: Решаващи минути“ се връща към някои от най-впечатляващите моменти от историята на сериала „Първите 48 часа“, който отвежда зад кулисите на реални разследвания, като показва дейността на детективи, занимаващи се със случаи на убийства, през критичните първи 48 часа. Воден от познатите ни детективи, всеки от епизодите на новата поредица показва различни случаи, описани преди това в сериала, но вече обединени от обща тема, като „Случаят, който не ми дава покой“, „Жените в отдел „Убийства“, „Лоша случайност“, „Шокиращи самопризнания“ и др. 


Деца зад решетките: Живот или условно освобождаване
Продължава, всеки понеделник, 22.00 ч.


Тъй като Върховният съд на САЩ е постановил, че задължителната доживотна присъда без възможност за помилване за непълнолетни престъпници представлява нарушение на Осмата поправка, този документален сериал ни показва осем осъдени деца – престъпници, които искат преразглеждане на делата си. Фокусът се разпределя между първоначалните обстоятелства, свързани с престъплението, и новопоявилите се доказателства и актуализации, имащи отношение към евентуалното освобождаване, пускане под гаранция и преразглеждане на делата. Всеки от епизодите съдържа ексклузивен коментар от затвора от осъдените престъпници и очертаване на перспективите от водещи психолози, правоприлагащи органи и репортери, които са запознати най-добре с всеки случай.

Не пропускайте и поредицата „Деца убийци“, чиито епизоди ще се излъчват всеки понеделник в 23.00 ч., точно след епизодите на „Деца зад решетките“ в 22.00 ч.


Аз преживях престъпление
Продължава, всеки петък, 23.00 ч.


Поредицата „Аз преживях престъпление“ продължава да разкрива какво е усещането да станеш жертва на неочаквано престъпление - от момента, в който разбираш за опасността до възможните дълготрайни последствия.
Многократно награждаваният репортер на ABC News Джио Бенитес, който е водещ на програмата, представя множество случаи, при които хора са били изправени пред опасна ситуация и са били принудени да вземат бързо решение за това как да защитят себе си или своите семейства. В новите епизоди ще видите как напрежението расте, докато служителка в магазин се опитва да попречи на въоръжен мъж да я застреля, как невинен библиотекар е взет за заложник от отчаян затворник и как непринудена закуска в местен ресторант завършва с насилие... Очаквайте и случаите, при които жена напада мъж, който се е блъснал в колата й и се е опитал да избяга, смела баба преборва двама автокрадци, решени да отмъкнат пикапа й, двама нападатели вадят пистолет на управител на магазин, който успява да избяга и да заключи крадците в самия обект…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара