Войната на домашните майстори, битката на ковачите и спецове в заложната къща по History през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по History SD & HD.

Направи си сам: Войната на домашните майстори

От 20 април, всеки вторник, 23.00 ч.


„Направи си сам: Войната на домашните майстори“ е нов състезателен сериал по HISTORY! В него Тим Алън и Ричард Карн представят най-сръчните и най-находчивите домашни майстори в САЩ, които ще се състезават рамо до рамо, създавайки изумителни творения. Двамата канят на своята практическа арена изобретателни специалисти, които предпочитат да възстановят нещо старо, отколкото да го заменят с ново. Сериалът показва богата палитра от изделия - от многофункционална моторизирана косачка и устройство с две функции за целогодишно ползване за топене на лед и за издухване на листа до самоделно джакузи и барбекю  на колела. Водещите провокират участниците да надминат границите на възможностите си, проявявайки уменията и изобретателността си в стремежа си да направят нещо по-голямо, по-добро и по-мощно.


Изковани в огъня

От 5 април, всеки понеделник, 21.05 ч.


Всяка седмица четирима от най-добрите ковачи в Америка залагат на карта уменията и репутацията си. Състезанието е ожесточено. В първите два рунда претендентите се състезават в изковаването на хладни оръжия, като се надяват те да издържат тежките изпитания, на които ги подлага журито. От тях остават само двама, които ще продължат във финалния рунд , където ще трябва да дадат всичко от себе си, създавайки реплика на историческо хладно оръжие. Необходима е сплав от ум и сила, за може единият от тях да стане шампион на „Изковани в огъня“.


Спецове в заложната къща

От 12 април, всеки понеделник, 23.00 ч.


Хитовият сериал на HISTORY „Спецове в заложната къща“ отвежда зрителите в една семейна заложна къща в Лас Вегас, където три поколения мъже от фамилия Харисън ръководят съвместно семейния бизнес, като в ежедневието им се редуват сблъсъци и жестове на добра воля. Заложната дейност се е превърнала в смисъл на живота за това семейство, чиито членове използват набитото си око, за да оценят внимателно стойността на предметите, донасяни от техните колоритни клиенти. А те варират от предмети с неясен произход до такива с реална историческа стойност.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара