ТОП 5 предсказания на Ванга за 2022 година


Смъртоносен вирус, глад, липса на питейна вода и виртуална реалност са само част от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година.

Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха: разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат. Останете до края на видеото, за да видите какво е предсказала Ванга за 2022-ра.

Родена е през 1911 г., а истинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива. Баба Ванга почина през 1996 г. на 85-годишна възраст, като с течение на времето са написани няколко книги за живота и предсказанията ѝ.

Баба Ванга предвижда за 2022 г. множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни и неочаквани политически промени. Да се надяваме, че мрачните предсказания на българската пророчица няма да се сбъднат...


Да видим част от тях:


5. Липса на питейна вода

Замърсяването ще достигне максимални нива, а питейната вода ще се превърне във все по-важен ресурс в световен мащаб, цената ѝ ще се повиши, защото ще бъде трудно да се намери. Пазете природата!


4. Смъртоносен вирус ще бъде открит в ледник

Ледниците се топят поради глобалното затопляне и учените ще открият опасен вирус, който ще се разпространи много бързо, което ще доведе до смърт на хора и животни.

А относно сегашната пандемия Ванга казва, че тя няма да свърши през 2022 година, но хората ще се научат как да живеят с нея и ще могат да изчакат края й.


3. Климатични аномалии

САЩ ще регистрират през 2022 г. най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Много страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си. Другата част на земното кълбо е преследвана от дъждове, както никога досега, столицата на Китай, Пекин, е превзета от водната стихия, при която стотици хора ще загинат. Дъждовете няма да пощадят и Япония, а гладът ще опустоши най-бедните части на африканския континент.


2. Тежък глад

Хората ще трябва да ядат бръмбари, листа и кал, за да оцелеят. Това, което се случва на всички континенти, е подобно на това, което виждаме във филмите на ужасите. Нахлуването на скакалци от Африка ще засегне зърнените култури и ще доведе до гладуване на населението, което също ще доведе до въоръжен конфликт между нациите.


1. Виртуални реалности, в които можем да се загубим напълно

Прекарването на време в тези виртуални реалности може да доведе до нарушения на паметта и ученето и да превърне хората в истински зомбита. Последните опити на Марк Зукърбърг с метаверса ни карат да вярваме, че това предсказание на Ванга също не е далеч от истината.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Надяваме се, че останалите мрачни прогнози няма да се изпълнят, но както вървят нещата по света всички изглеждат доста реалистични.

Та това е за днес приятели, ако този специален епизод ви е харесал знаете какво трябва да направите нали? Много ще се радвам и ако оставите вашето мнение за тези пророчества в коментарите, за да ги обсъдим заедно. Не забравяйте да се абонирате за TBC TV със камбанката, за да не изпуснете новите ни епизоди! Благодаря ви и до нови срещи!


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара