"Седем" 9 януари 2022


Отново е неделя! Това означава, че е време за новото издание на нашата авторска рубрика „Седем“! 🙂

Започваме с може би най-интересната новина от първата седмица на новата година - рейтинг-резултатите от новогодишната нощ. Незнайно защо и трите телевизии тази година мълчат по въпроса и нито една не разпрати рейтинг-данни за новата година. Обикновено бързат да се похвалят, но явно изчерпаната им новогодишна програма е дала доста слаб резултат щом не го показват. Ние обаче успяхме да се доберем до някакви данни за гледаемостта в новогодишната нощ, които можете да видите тук.

Тази седмица бе обявен старта на два нови сериала в програмата на bTV Lady. За турският "Бараж", който е един от най-гледаните в южната ни съседка четете тук. За другият нов корейски сериал "Смъртоносна изневяра" можете да прочетете тук.

Обогатява се и спортната програма, която напоследък се разви доста у нас с развитието на платените канали. Стана ясно, че RING ще излъчва Купата на африканските нации, а NOVA и БНТ ще си разделят световното първенство по футбол.

В рубриката "На чисто!" тази седмица можете да прочетете моят коментар за новогодишната програма на телевизиите. Ще ги соля яко, така че четете! 🙂

Не забравяйте, че качваме и клипове в YouTube канала TBC TV. Тази седмица можете да видите предсказанията на Ванга за 2022-ра година и новият епизод на "Неразгаданите мистерии", който разказва за най-мистериозното отвличане на самолет. Можете да ги гледате и да се абонирате от тук.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара