"На чисто!" - празничните ТВ програми или новата година на Любо Нейков


Днес в рубриката ни „На чисто!“ ще коментирам кой какво избра да пусне по празниците по телевизията и как би изглеждала празничната програма на телевизиите, ако имах възможност аз да я наредя. 

Нащата и тази година изглеждаха страшно познато: стари коледно-семейни филми, концерти на родни и световни звезди, празнични издания на популярни шоу програми. Накратко – нищо интересно и нищо, което да си заслужава вниманието да стоиш вкъщи пред телевизора.


Празничната програма на БНТ разбира се е пълен евтинджоз с филми, които едва ли някой ще гледа и няколко концерта. Нищо интересно. На нова година, добре че дойде пандемията да ги накара да измислят нещо различно от концерта "Сцена под звездите", който гледахме всяка година. Не че има нещо лошо в този концерт, напротив, ама си има нищови канали за такива събития. Все пак според рейтинга изглежда са се справили по-добре от някои свои конкуренти.


Ето ги и тях - bTV. Цитиридис не върви, намаляш му ефирното време на 30 минути и го забутваш по сайтовете за видео, а на връх нова година му даваш два часа ефир. Е няма как да направи програма, като на своя предшественик. Същите тъпи смешки и игри тип "Мармалад", които едва ли могат да грабнат някой точно на нова година. И тая "Гара мечта"! Ех, този Любо Нейков! Една нова година в три телевизии. Е толкова ли няма други? Пускаш БНТ - Любо Нейков, пускаш bTV - Любо Нейков, пускаш Рачков по NOVA - ее накрая нещо различно и изведнъж какво? - гост Любо Нейков...


Може би най-добре наистина се справиха от NOVA. То си личи и по данните от рейтинга. За първи път в последните години виждам новогодишна програма, която продължава и след президента. Рачков остана до 1 часа и чак тогава започнаха старите концерти за разлика от други години, когато още в 12 започват. Но защо само NOVA удължиха новогодишната си програма? Не знам, но определено това им донесе успех.


А сега ще ви кажа и как би изглеждала идеалната празнична програма според моето скромно мнение. В коментарите можете да споделите и вашите предложения. Започваме в 20.00 часа с нещо тип шоуто на Рачков и продължаваме след това с нещо тип Слави Трифонов. Мисля че, това са оптималните програми, които биха предизвикали най-голям интерес. Е ясно е, че Слави вече е в политиката и едва ли ще го видим пак на нова година по някоя национална телевизия, но...

Та това е коментарът ми за тази седмица. Така виждам аз празничните програми на телевизиите. Дори и да ме обвините в пристрастие, няма да ви се разсърдя. Всеки има право на мнение. Очаквам и вашето в коментарите или в социалните мрежи!

Социални мрежи: 

✦ Facebook: http://www.facebook.com/tbctelevisionbg

✦ Instagram: http://www.instagram.com/tbctelevisionbg

✦ Twitter: http://www.twitter.com/tbctelevision

✦ E-mail: television.bulgaria@gmail.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара